Leden

Melanie Ooms
Voorzitter
Lid sinds 2010

thumbnail_Profielfoto zw goedHi! Mijn naam is Melanie Ooms, Rotaract lid sinds 2010 en de voorzitter van het seizoen 2017/2018. In 2013 heb ik mijn opleiding Cultureel Erfgoed afgerond, waarin ik mij heb gericht op publieksonderzoeken en participatieprojecten. Momenteel ben ik werkzaam bij Manpower als Online recruitment coördinator en ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van vacatures bij een aantal grote logistieke klanten.
In mijn vrije tijd zet ik mijzelf graag in voor de maatschappij, ben ik actief lid van ‘Jongerensociëteit de Duiventil’, spendeer ik tijd aan mijn vrienden, muziek, ben ik een hele trotse tante van twee blonde (b)engeltjes en knuffel ik graag met mijn twee poezen Pippie & Cheri.
Mijn levensmotto? “When nothing goes right, go left!”

 

Michael Poppelier
Penningmeester & Vice-voorzitter
Lid sinds 2014

GetAttachment.aspxWonend in Purmerend en werkend in Amsterdam. In 2016 heb ik mijn Master Fiscaal Recht en Master Commerciële Privaatrecht aan de UvA behaald.  Per oktober 2016 ben ik werkzaam als Tax specialist bij een Internationale verzekeringsmaatschappij.

Een van de redenen dat ik mij heb aangesloten bij de Rotaract is, omdat ik het belangrijk vind dat men buiten zijn ‘drukke’ eigen leven ook een bijdrage aan de maatschappij levert en zich inzet voor goede doelen. Daarbij is het voor mij een mooie kans om mijn netwerk te vergroten en mezelf te ontwikkelen. In mijn vrije tijd golf en sport ik graag.

 

 


Jill Geenen

Secretaris
Lid sinds 2013

Foto JillOp mijn 18e ben ik naar Amsterdam verhuisd om geneeskunde te gaan studeren. Inmiddels woon ik sinds enkele jaren in Neck en ben ik in opleiding tot internist in het AMC. Daarnaast doe ik promotieonderzoek  naar onder andere nieuwe geneesmiddelen voor kankerpatiënten in het Antoni van Leeuwenhoek.
Naast mijn (drukke) baan hou ik me graag bezig met  sport, lezen en fotografie. Ook etentjes met vrienden zijn aan mij besteed.

De Rotaract is een toegevoegde waarde voor mijn ontwikkeling als persoon en als professional. Graag wil ik op deze manier buiten mijn werk een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij.

 

 

Anouk Driessen
Lid sinds 2017

AnoukIk ben Anouk en de reden waarom ik mij heb aangesloten bij de Rotaract is om mij meer bezig te houden met goede doelen, vrijwilligersprojecten en om mijn netwerk te verbreden. Momenteel werk ik als officemanager bij een detacheringsbedrijf in Purmerend.

In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn vrienden, familie en soms ben ik ook in de sportschool te vinden. Daarnaast hou ik erg van reizen en ga ik graag naar bestemmingen waar ik nog niet eerder ben geweest. 

 

 

 

Renate Poel
Lid sinds 2012

Ik ben Renate  woon in Alkmaar en werk  als doktersassistente in Purmerend.

De reden waarom ik bij de Rotaract zit is om wat te kunnen betekenen voor de maatschappij en daarbij zelf ook nog iets te kunnen leren en hiermee je netwerk weer kunt verbreden. 

In mijn vrije tijd ben ik zangeres zowel solo als met bandleden en breng ik tijd door met familie en vrienden.

 

 

 

 

Mariette Boering
Lid sinds 2017

Ik ben Mariëtte, woonachtig in Purmerend.

Ik heb een afgeronde studie geluidstechniek gevolgd en heb momenteel een vaste band onder m’n hoede.
Daarnaast werk ik ook in de horeca en mijn vrije tijd besteed ik graag aan familie, vrienden of mijn grootste hobby’s muziek en fotografie.

Ik probeer zoveel mogelijk behulpzaam te zijn naar mensen toe zonder daarbij mezelf uit het oog te verliezen en daar liggen meteen mooie kansen om m’n netwerk te verbreden.

 

 

 

Natascha Chandansingh
Lid sinds 2017
Mijn naam is Natascha en ik woon in Purmerend. Ik ben verloskundige in een praktijk in Hoorn.

Ik heb mij aangemeld bij de Rotaract om zo mijn maatschappelijk steentje bij te kunnen dragen, in de vorm van vrijwilligerswerk en het steunen van goede doelen, en mijn netwerk te verbreden. 

Naast mijn werk als verloskundige houd ik van reizen, koken en gezelligheid met vrienden & familie. 

 

 

 


Susan Pinto

Lid sinds 2016

foto rotaractIk ben Susan en ik ben 28 jaar. Ik ben afgestudeerd als huidtherapeut. Op het moment ben ik werkzaam als lasertherapeut bij een bekende dermatologische praktijk. Daarnaast heb ik een eigen schoonheidssalon en huidtherapiepraktijk in Purmerend genaamd Clinic44. Wij richten ons voornamelijk op huidverbetering, oedeemtherapie en lasertherapie. Daarnaast zijn de klanten ook welkom voor andere facetten vanuit de schoonheidsverzorging. Mijn hobby’s zijn: lezen, reizen en leuke dingen doen met vrienden en familie. De reden dat ik me bij de Rotaract wil voegen is om mij in te kunnen zetten voor mens en maatschappij en om mijn netwerk te verbreden. Daarnaast draagt de Rotaract bij aan mijn persoonlijk ontwikkelingsplan op het gebied van zelfontplooiing en zelfontwikkeling.

 

 

Yolanda Alblas
Lid sinds 2010

yolanda

Ik werk via een detacheringsbureau bij diverse bedrijven binnen de financiële dienstverlening. Mijn opdracht zijn met name op verzekeringsgebied en hiervoor heb ik inmiddels verschillende certificaten behaalt. 
De reden dat ik bij de Rotaract ben gegaan is om mezelf in te zetten voor mijn medemens. Dat ik mezelf daarnaast kan ontwikkelen is alleen maar mooi meegenomen. 
Naast mijn werk en de Rotaract wil ik daarnaast zoveel mogelijk van de wereld zien en elke keer het liefst naar een nieuwe bestemming gaan.

Andere hobby’s: bakken, koken, films, tijd doorbrengen met familie en vrienden.  

 

 

Ook hier staan?

imagesCAONNAV6

Jouw naam , introductie en foto op deze pagina?? Neem dan snel contact met ons op en kom vrijblijvend meekijken bij een vergadering!

 Contact